Kosten/Verzekering

Bo Brans is een onafhankelijke uitvaartverzorger. Hierdoor kunnen we zonder financieel belang adviseren bij het scala aan keuzes. Deze keuzes die u maakt zijn van invloed op de uiteindelijke kosten. Het is daarom moeilijk om vooraf een eenduidig antwoord te geven op de gemiddelde eerste vraag: “Wat kost een uitvaart?”

Transparantie in kosten is zeer belangrijk. We werken met mensen, voor mensen, en het is van groot belang dat er geen onduidelijkheid optreedt over financiële middelen aangezien dat de aandacht afleidt van wat daadwerkelijk belangrijk is: het afscheid. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u op verzoek een kostenindicatie. Wilt u liever een voorgesprek dan ontvangt u na dat gesprek de kostenindicatie. Een uitvaart is maatwerk, maar in de eerste plaats mensenwerk.

Verzekering

Ook als u elders verzekerd bent kunt u bij Bo Brans uitvaartzorg terecht om uw uitvaart te laten verzorgen. Tijdens het eerste gesprek zullen we, indien gewenst, contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij om het overlijden door te geven en hen verzoeken het verzekerde bedrag uit te keren.

Liever vooraf weten wat uw verzekeringsmaatschappij uitkeert? Dit kunnen we in een voorgesprek voor u navragen of u kunt indien gewenst, ook zelf contact met de betreffende verzekeringsmaatschappij opnemen.

 

Wilt u meer weten?